تشی

نام فارسی:تشی

نام انگلیسی:indian crested porcupine

نام علمی:hystrix indica

خانواده:خانواده ی تشی ها (hystricidae)

جمعیت:نامعلوم

پراکنش:در سراسر قاره ی آسیا و در ایران به جز آذربایجان غربی ، در تمام استان ها پراکنده است.

زیست گاه:تشی در تمام زیست گاه ها شامل مناطق جنگلی ، کوهستانی و بیابانی زندگی می کند و در مناطق کوهستانی ، بیش تر از بیابانی گزارش شده است.

اندازه:طول بدن این جانور 70 تا 90 سانتی متر ، طول دم 8 تا 10 سانتی متر ، طول خارها 18 تا 35 سانتی متر و وزن آن 11 تا 25 کیلوگرم است.

ریخت شناسی:بدنی پوشیده از خارهای راه راه قهوه ای یا سیاه و سفید دارد و دو نوع خار بلند و باریک و خار کوتاه و تیز در قسمت انتهایی بدنش قرار گرفته است . پاها و دست هایش پهن است و ناخن های بلندی دارد.

رژیم غذایی:همه ی قسمت های گیاهان (پیاز و ریشه و ... ) ، استخوان و شاخ حیوانات ، غذای تشی را تشکیل می دهد.

زادآوری:تشی ماده در فصل بهار تا پاییز بچه می زاید.

وضعیت حفاظتی:در ایران جمعیت نسبتا" زیادی دارد و خطری نسل آن را تهدید نمی کند.

ادامه مطلب